Product zoeken

Voorwaarden

Algemene voorwaarden:
 Door het invullen en  verzenden van het orderformulier op de internetsite van  www.portabledvd-winkel of het verzenden of doorgeven van een order via  fax of telefoon of e-mail, aanvaardt de koper de voorwaarden van portabledvd-winkel en aanvaardt de koper tevens dat deze voorwaarden deel  zullen uitmaken van de koopovereenkomst tussen de afnemer en aanbieder.


Bestelling:
 portabledvd-winkel behoudt zich het recht voor om zonder  opgave van redenen bestellingen of opdrachten niet te accepteren, of  uitsluitend te accepteren onder de voorwaarden die schriftelijk door portabledvd-winkel en afnemer zijn overeengekomen.

Persoonsgegevens:
 De portabledvd-winkel zal de gegevens van de koper uitsluitend verwerken voor interne doeleinden.  portabledvd-winkel neemt daarbij de van toepassing zijn de wetgeving in  acht.


  Prijzen:

 Alle prijzen zijn  uitgedrukt in euros, in overeenstemming met de wettelijke voorschriften hier  omtrent, en inclusief BTW. Speciale aanbiedingen zijn slechts geldig voor de  geldigheidsduur zoals vermeldt bij de aanbieding. Deze aanbiedingen staan  afgedrukt,in reclame
materiaal en wordt vermeld op de internetsite. Deze periodes  komen altijd met elkaar overeen. De koper is de prijs verschuldigd die portabledvd-winkel in haar bevestiging heeft medegedeeld. Kennelijke fouten  in de prijsopgave, zoals onjuistheden, kunnen ook na de totstandkoming van de  overeenkomst door portabledvd-winkel worden gecorrigeerd.  portabledvd-winkel bezorgt, bij orders boven 50,- euro
In Rotterdam, Hoeksche waard (s Gravendeel, Maasdam,  Puttershoek, Oudbeijerland, Neuwbeijerland, Strijen, Numansdorp) gratis  .orders onder de 50,- euro of  andere gebieden dan hier boven genoemd  worden verzonden met TPGpost. De verzendkosten bedragen e 5,50 per  verzending ongeachte de hoeveelheid. Voor rembourszendingen wordt €7,75 in rekening gebracht ongeacht het bestelbedrag. DeMediaShop kan worden  verplicht bepaalde wettelijke bijdragen te heffen op sommige van haar  producten.

Betaling:
  Bij normale verzending vragen wij u vooraf uw betaling aan portabledvd-winkel.nl over te maken. U ontvangt de betalingsgegevens
  per e-mail of per fax, zodra uw betaling in ons bezit is  verzenden wij uw bestelling. U kunt ook kiezen voor rembours, u betaald dan aan  de postbode.
  Uiteraard sturen wij u een bevestiging van uw bestelling.
  Betalingen kunnen geschieden op:
  Rabobank 36 99 96 348
  t.n.v. medianetwerkonline (portabledvd-winkel)
  te s gravendeel 

Garantie:
Wij geven geen garantie  op producten indien de producten niet toegankelijk (compatibel) zijn met uw  apparatuur. Mocht u ondanks onze hoge kwaliteitsnorm niet tevreden zijn met de  bij ons gekochte producten, kunt u, met opgave van een reden binnen 5 dagen, uw  bestelling compleet of gedeeltelijk terugsturen. de portabledvd-winkel.nl neemt  alleen  ongeopende producten retour. Wij zullen u de geretourneerde  goederen terugbetalen, let wel dat geleverde diensten (verpakking- en  verzendingskosten) niet terugbetaald zullen worden  portabledvd-winkel .nl kan ter zake geen enkele aansprakelijkheid  aanvaarden.


Levertijden:
  portabledvd-winkel.nl levert binnen vijf werkdagen (maandag t/m vrijdag),  uitzonderingen daargelaten.
  Leveringstermijn is een streeftermijn en kan nimmer worden aangemerkt als  definitief termijn.

Klachten en retourzendingen:
De portabledvd-winkel.nl behoudt zich het recht voor om  retourzaken te weigeren, wanneer het vermoeden of gerede twijfel bestaat, dat  de producten al zijn geopend, gebruikt of door schuld anders dan door schuld van DeMediaShop zijn beschadigd.

Gegevens voor retourzending:
  www.portabledvd-winkel.nl
  Van de Merckstraat 8
  3295XX S’ Gravendeel
  Nederland

Aansprakelijkheid:
De portabledvd-winkel.nlis niet aansprakelijk voor de schade die voor de afnemer of voor derden  ontstaat tengevolge van vertraagde aflevering of gebreken aan de geleverde  zaken.

Geschillen:
  Het Nederlands recht is  van toepassing. Bij bestellingen via de .internetsite van www.portabledvd-winkel.nlof via fax of tel,
aanvaard de koper de voor waarden van portabledvd-winkel en aanvaard de koper tevens dat deze voorwaarden deel uit maken van de koop  overeenkomst tussen de afnemer en aanbieder.